رب گیری - آرشیو کاملی از خاطرات مشترک ایرانی ها
X
تبلیغات
X
تبلیغات
رایتل

اسلایدر

رب گیری

توضیح کلی : 


تصاویری از رب گیری و رب های خوشمزه خانگی

 

تصویر اصلی :

   

(تصویر شماره 1)

ربگیری

  

تصاویر بیشتر :


(تصویر شماره 2)

رب و رب گیری


(تصویر شماره 3)

رب خانگی


(تصویر شماره 4)

رب های خانگی و رب گیری


(تصویر شماره 5)

رب خونگی


(تصویر شماره 6)

 

(تصویر شماره 7)


توضیحات بیشتر : 


مراحل ساخت رب خانگی:

1- خریدن گوجه فرنگی مناسب رب
2- شستن و آبکش کردن آنها و خشک شدن کامل
3- خرد کرد آنها به صورت 6 قاچ یا هشت قاچ و ریختن درون تشتها و یا لگن های بزرگ
4- قرار دادن آنها جلوی آفتاب به مدت چندین روز تا زمانیکه پوست گوجه فرنگی از گوشت جدا شده و گوجه فرنگی خوب آب بیندازد. همزدن گاه گاهی آن.
5- جدا کردن پوسته و تخم گوجه فرنگی ها. ما یک بار با آبکشی که در تصویر می بینید و یک بار هم با صافی ریز، گوجه فرنگی را صاف می کنیم.
6- جوشاندن گوجه فرنگی ها به مدت چند ساعت، افزودن نمک و ادامه جوشاندن تا زمانیکه به غلظت و رنگ مناسب برسد.
7- منظر شدن جهت خنک شدن رب.
8- ریختن ربها در ظروف در بسته دلخواه (ظروف بایستی تمیز، خشک، عاری از هرگونه بو باشد)
9- رب خانگی تان مبارک و نوش جان.
نکات:
1- اگر نمک در مرحله خرد کردن و جلوی آفتاب قرار دادن اضافه شود، جلوی آفتاب رویش مدام سفیدک یا کپک میزند و همچنین بویش کمی بد و ترش می شود، حین از صافی رد کردن هم دست فرد دچار خارش می شود. بهتر است نمک در اواخر جوشاندن به رب اضافه بشود که هم موارد احتمالی فوق رخ ندهد و هم خوشرنگ تر باشد.
2- در حالت عادی نیازی نیست تا رب را درون یخچال نگهداری کنیم. بیرون از یخچال بدون تغییر رنگ و بدون هرگونه فساد می ماند ولی بعد از باز کردن در آن ظرف رب، بایستی در یخچال قرار گیرد تا هم کپک نزند و هم تغییر رنگ ندهد.
3- برخی کف قرمز رنگ روی رب را می گیرند و با آن سس کچاپ درست می کنند. این روش درست نیست چون رب را کم رنگ می کند.
4- ما کف و لعاب قرمز رنگ رب را گاه گاهی جدا می کنیم و درون کاسه ای میریزیم. در اواخر پخت مجدداً لعاب رنگی را به رب می فزائیم. به این صورت رنگ رب بسیار خوشرنگ خواهد بود.
5- آب گوجه فرنگی برای پوست واقعاً عالیه و لایه بردار و سفید کننده پوست می باشد. فرق بین دستی که باهاش گوجه را از صافی رد کرده اید و دست دیگر را به آسانی می توانید ببینید. 
6- میزان نمک باید مناسب باشد، اگر کم باشد رب ممکن است کپک بزند و اگر زیاد باشد حین تهیه غذا را بسیار شورمزه می کند.
7- با این رب می توان سس کچاپ و سس فلفل نیز تهیه کرد.
8- رب را میتوان به صورت بسیار غلیظ هم تهیه کرد ولی ما به صورت تجربی رب را با غلظت متوسط به بالا تهیه می کنیم.

(منبع: ladyelham1984.blogfa.com)


لینک های مرتبط : 

_



کلمات کلیدی :  عکس رب و رب گیری خانگی، 

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نظر بدهید
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد